Hyvä pystykorvaväki,

Kesäpäivät tuli pidettyä ja jäseniä oli runsaasti paikalla – lähemmäs 50 jäsentä. Kiitokset kaikille osallistujille. Kesäpäivien yhteydessä pidettiin yhdistyksen ylimääräinen kokous, jossa hallitusta täydennettiin sääntöjen edellyttämään määrään jäseniä. Valituksi tuli Maarit Rantanen Ypäjältä. Onnea ja menestystä Maaritille uuteen tehtävään.

Yhdistyksen järjestämään ja SHHJ:n tukemaan silmätarkastuspäivään ei ole valitettavasti tullut lainkaan ilmoittautumisia. Siksi päivä joudutaan peruuttamaan.

Yhdistyksen jäsenmäärä on myös ollut laskussa kuten viime jäsenkirjeessä todettiin. Yhdistys kaipaa uusia jäseniä. Hallitus onkin päättänyt käynnistää jäsenhankintakilpailun ja tulokset julkistetaan vuosikokouksen yhteydessä vuoden 2007 alkupuolella. Jäsenhankintakilpailusta lisää myöhemmin tässä kirjeessä.

Yhdistys on myös hankkinut jäsenistölleen yhdistyksen tunnuksilla varustettuja vaatteita. Tilauksia toivotaan lisää. Mallit ja tilausohjeet myöhemmin tässä kirjeessä.

Kuluvan vuoden koe- ja metsästyskausi on alkamassa. Onnea ja menestystä itse kullekin, niin ohjaajille kuin koirille syksyn koekoitoksissa ja jahtionnea itse metsästykseen.

Hyvää alkavaa syksyä!

Tero Hemmilä
HUOM! Jäsenhankintakilpailu

Hallitus on päättänyt käynnistää jäsenhankintakilpailun jäsenistölleen yhdistyksen jäsenmäärän kartuttamiseksi. Kilpailun tulokset julkistetaan vuosikokouksessa vuoden 2007 alkupuolella. Eniten uusia jäseniä hankkinut palkitaan 200 euron lahjakortilla erä- ja/tai koiratarvikkeita ja –varusteita myyvään liikkeeseen. Palkinnon luovuttamisen edellytyksenä on, että yhdistys saa kilpailun yhteydessä vähintään 15 uutta jäsentä kun kaikkien hankkimat uudet jäsenet lasketaan yhteen.

Kilpailu alkaa 1.9.2006 ja päättyy viikkoa ennen vuosikokousta (vuosikokouksen ajankohtaa ei ole määritetty tarkasti). Kilpailuun osallistuva jäsen ilmoittaa hankkimastaan uudesta jäsenestä yhdistyksen sihteerille Merja Lehtiselle puhelimitse. Ilmoituksen yhteydessä ilmoitetaan uuden jäsenen nimi ja yhteystiedot. Vaihtoehtoisesti uusi jäsen voi myös itse olla yhteydessä sihteeriin. Silloin hänen on muistettava kertoa kuka hänet ”värväsi” yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksun tulee olla maksettu ilmoituksen yhteydessä. Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksen tilille Lounais-Suomen Pystykorvayhdistys ry tilinro 529500-547763 ja viestikenttään teksti ’Jäsenmaksu 2006’ tai ’Jäsen-maksu 2007’ sen mukaisesti koska jäseneksi liittyminen tapahtuu.

Nyt kaikki hankkimaan uusia jäseniä. Syksyn koekausi antaa siihen hyvät mahdollisuudet!Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksun maksaminen

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 15 euroa alle mainitulle yhdistyksen pankkitilille.

Lounais-Suomen Pystykorvayhdistys ry
Tilinro 529500-547763


Tekstikenttään viesti: Jäsenmaksu 2006
Lisäksi tekstikenttään maksajan nimi ja osoitetiedot!Koetoimitsijoita tarvitaan lisää

Kokeiden järjestäjät joutuvat usein etsimään pitkään kokeisiin vastaavia koetoimitsijoita ja koesihteereitä. Koetoimitsijoita tarvitaan siis lisää. Varsinais-Suomen Kennelpiiri järjestää syksyn 2006 aikana Koetoimitsija 1 –kurssin seuraavasti.

30.9.2006 Turku
Raj. 25 osanottajaan, järj. Varsinais-Suomen Kennelpiiri ry. Kurssin johtaja Lena Eskills ja Tanya Ahlman-Stockmari. Ilm. 14.9.2006 menn. os. Varsinais-Suomen Kennelpiiri ry, PL 686, 20701 Turku, tied. Varsinais-Suomen Kennelpiiri ry p. 02-2394417. Maksu 30 € tilille 571070-428230. Maksukuitti liitettävä ilm. mukaan.


Ilmoittautukaa mukaan. Nykyistenkin koetoimitsijoiden on syytä päivittää koetoimitsijakorttinsa ja varmistaa että pätevyys säilyy. Kortti pitää uusia 5 vuoden välein. Joten tarkistakaa korttinne voi-massaolo toimitsijakortista ja ilmoittakaa yhdistyksen sihteerille uusimistarpeesta. Yhdistys esittää tarpeen mukaan kennelpiirille vanhenevien korttien uusimista. Uusimisen edellytyksenä on toimiminen koetoimitsijatehtävissä, joten ilmoittakaa myös niistä.