Jäsentiedote 2/2009

Hyvä pystykorvaväki,

Kesä etenee jo rivakasti eikä aikaakaan kun koekausi on taas edessäpäin. Kurssi- ja koekalenterista ei tapahtumia tänäkään vuonna puutu. Ennen syksyä pidämme tuomarikurssit sekä HIRV, HIRV-J että KARH kokeiden osalta. Nyt kursseille kannattaa tulla, sillä saamiemme tietojen mukaan sääntökirjojen tekstejä ollaan selkeyttämässä ja toivomme että kursseihin mennessä meillä on uudet sääntökirjat myös myynnissä. LINT palkintotuomarikurssi järjestetään yhdessä Etelä-Hämeen kanssa Forssassa.
Kesällä vietämme perinteiseen tapaan kesäpäiviä, tällä kertaa poikkeuksellisesti lauantaina. Kuulu "Pena-konekarhu" vierailee kesäpäivillä ja silloin voivat jäsenet tuoda koiransa "luonnetestiin Penalle" osallistumismaksua vastaan. Aloitamme jo päivällä karhuhommalla, mutta päivä jatkuu iltaan perinteisen illanvieton merkeissä.
Olemme saaneet kunnian järjestää tänäkin syksynä arvo-otteluita. Ensin marraskuun lopussa SHHJ:n Hirvimestaruusottelun etelän lohkon valinnan ja joulukuun alussa SHHJ:n, SPJ:nja SLJ:n yhteisen Ystävyysottelun, jossa epävirallisesti sanoen haetaan rotuun katsomatta Suomen parasta hirvikoiraa vuonna 2009. Osallistuuhan otteluun kunkin rotujärjestön lähettämänä järjestöjen hirvikoirien parhaimmistoa. Myöhemmin syksyllä marraskuussa olemme vielä mukana järjestämässä Varsinais- Suomen kennelpiirin päävastuulla olevaa kansainvälistä koiranäyttelyä.

Tämän jäsentiedotteen mukana tulee myös lomake, jolla pyydämme lupaa jäseniltä julkaista jäsenten tuomarioikeudet yhdistyksen ylläpitämässä tuomarilistassa. Asia olisi tärkeä ja toivomme myötämielistä suhtautumista asiaan. Lista ei velvoita mihinkään, ei myöskään lähtemään aina kokeisiin tuomariksi jos joku soittaa. Puhelin toki saattaa syksyllä soida enemmän kun koiranomistajat etsivät tuomareita, mutta se antaa myös paremmat mahdollisuudet löytää vapaita tuomareita ja siten mahdollistaa paremmin kokeisiin osallistumisen ja yhteisen harrastuksemme.

Menestystä kaikille syksyn koitoksiin. Pitäkäähän koirat kunnossa kesän. Näkemisiin kesäpäivillä ja hyvää kesää!


Tero

Loppu kiertokirjeestä löytyy jälleen sivuilta