Jäsentiedote 1/2010

Hyvä pystykorvaväki,

Koekausi on takanapäin ja uusi vuosi jo hyvää vauhtia meneillään. Parhaat onnittelut kaikille viime koekaudella menestyneille koirille ja koiranomistajille. Kokeita järjestettiin varsin paljon eri puolella yhdistyksemme aluetta ja kaikki on viety kunnialla läpi. Syksyn arvo-otteluissa parhaiten yhdistyksen jäsenten koirista menestyi Simolan Samin harmaauros Peku, joka sijoittui hienosti SHHJ:n Hirvimestari ottelussa toiseksi. Rouskun Rikun jämttinarttu Herrasuon Karu oli SHHJ:n Juniorimestaruusotte-lussa ja sijoitus oli 10. Laineen Markon karhukoirauros Kalotti Jakke osallistui SPJ:n Tappisarviotteluun ja sijoitus oli 12. Myös Lankisen Jukan karhukoirauros Rahkanevan Osku oli Tappisarviottelussa ollen siellä tuloksissa 14. Muitakin jäsentemme koiria oli mukana lohkon valinnoissa, mutta tällä kertaa ei jatkopaikkaa tullut. Onnittelut näille kaikille koirille ja koiranomistajille. Jo lohkon valintaan pääseminen on hieno saavutus. Onnittelut myös kaikille muille menestyneille ja myös niille koiranomistajille, joiden koirat saavuttivat valionarvon viime vuoden aikana.

Pena-karhu vieraili yhdistyksen järjestämänä kesäpäivien yhteydessä Laitilassa. Osanotto oli runsas ja tilaisuus muutenkin paljon mielenkiintoa herättävä. Ollaan sitten itse kukin mitä mieltä tahansa Pena-karhukokeen ”aitoudesta”, tarjoaa se joka tapauksessa mukavaa viihdettä mukana oleville.

Yhdistys järjesti syksyllä kaksi arvo-ottelua, SHHJ:n Hirvimestari –ottelun etelän lohkon valinnan ja SPJ:n, SHHJ:n ja SLJ:n välisen Ystävyysottelun. Molemmat menivät järjestelyjen puolesta hienosti, josta vielä kerran suuri kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille.

Yhdistyksen rekisterissä olevien jäsenten määrä oli vuodenvaihteessa 239 jäsentä. Vuosi sitten jäsenmäärä oli 234 jäsentä.

Vuosikokous on tulossa helmikuun loppupuolella. Tulkaa joukolla mukaan. Hallitus ottaa mielellään vastaan esityksiä yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi. Alkaneena vuotena tullaan järjestämään aktiivisesti kursseja ja kokeita. Muistutan vielä, että yhdistyksemme kaipaa edelleen uusia jäseniä. Olkaa aktiivisia uusien jäsenten hankinnassa.

Hallituspaikkoja on taas täytettävänä tänäkin vuonna erovuoroisten paikalle. Aina tietysti toivoo entisten, hyviksi havaittujen jäsenten, jatkavan rooleissaan. Nyt kuitenkin Soinin Marko ja Rantasen Maarit, jotka ovat erovuorossa, ovat ilmoittaneet, etteivät jatka hallituksessa. Nyt siis uusien jäsenten etsintään, ellei sitä vielä ole tehty. Vuosikokouksessa on tärkeää kyetä täyttämään vapautuvat hallituspaikat. Hyviä henkilöitä jäsenkunnassa on, sen tiedän. Henkilöitä jotka tasapuolisesti rotuun katsomatta ovat kykeneviä kehittämään harrastustamme ja yhdistyksen toimintaa. Itse haluan myös ilmoittaa tässä jäsentiedotteessa, etten ole enää käytettävissä valittaessa yhdistykselle puheenjohtajaa vuodelle 2010. Muu elämä vie mennessään eikä aika riitä kaikkiin vaikka halua olisikin. Jäsenistöstä löytyy kyvykkäitä henkilöitä ottamaan puheenjohtajan tehtävät vastaan. Itse kuitenkin jo tässä vaiheessa kiitän jäsenistöä luottamuksesta saatuani olla 6 vuotta hallituksen jäsenenä, josta viimeiset 4 puheenjohtajana. On ollut haastavaa ja hienoa, että on ollut tänä aikana mahdollisuus olla mukana rotujärjestöjen vuosikokousten sekä monien arvo-otteluiden järjestelyissä ja toki kaikessa muussa jäsenistöä suoraan palvelleessa toiminnassa. Hyvä hallitus on ollut työssä erinomaisena tukena, josta erityisesti suuri kiitos hallituksen jäsenille.

Hyvää alkanutta vuotta ja näkemisiin vuosikokouksessa!

Tero
Jäsenmaksu 2010

Yhdistyksen jäsenmaksusta vuodelle 2010 tulee postissa pankkisiirto kesäkuussa.Vuosikokous 2010

Lounais-Suomen Pystykorvayhdistyksen vuosikokous pidetään tiistaina 2.3.2010 klo 18.00 alkaen Raisiossa Raision Ammattioppilaitoksella (Eeronkuja 3). Kutsu ja asialista liitteenä.Yhteiskuljetus SHHJ:n vuosikokoukseen

Ojan Jari on ollut aktiivisesti järjestämässä yhteiskuljetusta SHHJ:n vuosikokoukseen 13.-14.3.2010 Kalajoelle. Jos asia kiinnostaa, olkaa yhteydessä Jariin (puh. 0400 434  930).

HUOM! Hallitus teki myös päätöksen, että yhdistys tarjoaa kaikille, jotka lähtevät yh-teiskyydeillä tai yksin minkä tahansa rotujärjestön (SPJ, SLJ tai SHHJ) vuosikokouk-siin, pullakahvit matkan aikana. Maksun saa kuittia vastaan esittämällä sen yhdistyk-sen rahastonhoitajalle Aleksi Perkkolalle (yhteystiedot etusivulla).

Hyvää matkaa vuosikokouksiin!Vuonna 2009 menestyneet

VUOSIKOKOUKSESSA 2009 PALKITAAN YHDISTYKSEN JÄSENTEN OMISTAMAT VALIONARVON SAAVUTTANEET SEKÄ VIIME KOEKAUDELLA PARHAITEN MENESTYNEET PYSTYKORVAT

Jotta koirasi tulisi huomioitua em. palkintoja jaettaessa olisitko hyvä ja toimittaisit tarvittavat koe- / näyttelytulokset 12.2.2010 mennessä kirjallisesti osoitteeseen: Seija Valtonen, Linnamäentie 14 B 4, 21270 Nousiainen tai sähköpostilla valtonen.seija@dnainternet.net. Aikaa ei ole paljon joten toimi nopeasti!
(Valintasäännöt)HUOM! Tämän jäsentiedotteen liitteenä ovat lomakkeet kuhunkin kilpailuun osallistumiseksi. Toivomme, että ne helpottavat kilpailuihin osallistumista. Koiranomistajat ja kaikki harrastajat – olkaa aktiivisia, tuokaa koirienne hyvät suoritukset esiin ja tuokaa myös esiin esimerkilliset tuomari- ja maasto-opassuoritukset. Jotta koirat ja ansioituneet ihmiset tulisivat huomioitua, edellyttää se koiranomistajien ja harrastajien omaa aktiivisuutta asiassa. Hallitus päättää palkitsemisista näiden esitysten perusteella.


Kilpailulomakkeet pdf muodossa (Acrobat Reader)

Paras pystykorva / Paras metsästyspystykorva - kilpailu »

Kotimaisten rotujen kasvattaja kilpailu »

Valionarvon saaneet koirat »

Vuoden 2010 koetuomari / maasto-opas »
Osa kiertokirjeestä löytyy jälleen sivuilta
Back