Jäsentiedote 1/2011

Tervehdys pystykorvaväelle,

Koekausi on takanapäin ja uusi vuosi jo hyvää vauhtia meneillään. Kokeita järjestettiin runsaasti yhdistyksemme toimialueella. Kiitokset kaikille kokeisiin osallistuneille koiran omistajille, tuomareille ja oppaille, kaikki on viety kunnialla läpi. Pidetään tämä harrastusmuoto vireänä ja aktiivisena. Samalla päästään kokoontumaan koirakeskustelujen merkeissä. Muistakaa keskustella metsästysseuroissanne maastojen saannin tärkeydestä. Kokeitten pitämisen tärkein pointti on maastojen saaminen koetta varten, lisänä maasto-oppaat ja palkintuomarit. Onnittelut kaikille niille koiranomistajille joiden hyvä koira ja koetuuri ovat kohdanneet onnistuneessa kokeessa. Vuosikokous on Raision ammattiopistossa 2.3.2011. klo 17.30, juhlakokouksena 40:n toiminta vuoden merkeissä. Tulkaa joukolla mukaan.

Hyvää alkanutta vuotta!

Atso
Jäsenmaksu 2011

Yhdistyksen jäsenmaksusta vuodelle 2011 tulee postissa pankkisiirto kesäkuussa.Vuosikokous 2010

Lounais-Suomen Pystykorvayhdistyksen vuosikokous pidetään Keskiviikko 2.3.2011 klo 17.30 alkaen Raisiossa, Raision Ammattiopistossa (Eeronkuja 3). Kutsu ja asialista liitteenä. Kuluva vuosi on yhdistyksen toiminnassa juhlavuosi. Yhdistyksen perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta. Perustava kokous pidetty Helmikuun 19 pv 1971. Kokouksessa oli läsnä 7 henkilöä joista Altti Aalto toimii edelleen ja on yhdistyksen kunniajäsen. Tervetuloa joukolla mukaan vuosikokoukseen, ennakkoilmoittautumista odotamme 15.2.2011 mennessä. Puh 050-5673056 Seija Valtonen, tai  etunimi.sukunimi@lspy.info . Virallisen kokouksen jälkeen ruokailu joten sen järjestämiseksi toivomme ennakko ilmoittautumista.Yhteiskuljetus SHHJ:n vuosikokoukseen

Ojan Jari on ollut aktiivisesti järjestämässä yhteiskuljetusta SHHJ:n vuosikokoukseen 12..3.2011 Laukaalle. Jos asia kiinnostaa, olkaa yhteydessä Jariin (puh. 0400 434  930).

HUOM! Hallitus teki myös päätöksen, että yhdistys tarjoaa kaikille, jotka lähtevät yhteiskyydeillä tai yksin minkä tahansa rotujärjestön (SPJ, SLJ tai SHHJ) vuosikokouksiin, pullakahvit matkan aikana. Maksun saa kuittia vastaan esittämällä sen yhdistyksen rahastonhoitajalle Aleksi Perkkolalle (yhteystiedot etusivulla).

Hyvää matkaa vuosikokouksiin!Vuonna 2010 menestyneet

VUOSIKOKOUKSESSA 2011 PALKITAAN YHDISTYKSEN JÄSENTEN OMISTAMAT VALIONARVON SAAVUTTANEET SEKÄ VIIME KOEKAUDELLA PARHAITEN MENESTYNEET PYSTYKORVAT

Jotta koirasi tulisi huomioitua em. palkintoja jaettaessa olisitko hyvä ja toimittaisit tarvittavat koe- / näyttelytulokset 15.2.2011 mennessä kirjallisesti osoitteeseen: Seija Valtonen, Linnamäentie 14 B 4, 21270 Nousiainen tai sähköpostilla  etunimi.sukunimi@lspy.info  . Aikaa ei ole paljon joten toimi nopeasti!
(Valintasäännöt)HUOM! Tämän jäsentiedotteen liitteenä ovat lomakkeet kuhunkin kilpailuun osallistumiseksi. Toivomme, että ne helpottavat kilpailuihin osallistumista. Koiranomistajat ja kaikki harrastajat – olkaa aktiivisia, tuokaa koirienne hyvät suoritukset esiin ja tuokaa myös esiin esimerkilliset tuomari- ja maasto-opassuoritukset. Jotta koirat ja ansioituneet ihmiset tulisivat huomioitua, edellyttää se koiranomistajien ja harrastajien omaa aktiivisuutta asiassa. Hallitus päättää palkitsemisista näiden esitysten perusteella.


Kilpailulomakkeet pdf muodossa (Acrobat Reader)

Paras pystykorva / Paras metsästyspystykorva - kilpailu »

Kotimaisten rotujen kasvattaja kilpailu »

Valionarvon saaneet koirat »

Vuoden 2010 koetuomari / maasto-opas »

********************************************************************************************************
HUOM! Tämä on viimeinen kiertokirje jos jasenmaksu vuodelta 2010 on jäänyt maksamatta. Jos ette halua enää olla jäsenenä niin olkaa hyvät ja ilmoittakaa asiasta puh. 050-5673056 sihteerille, niin emme häiritse teitä turhilla maksulomakkeilla.

(ps. netissä oleva kiertokirje ei oikeuta jäsen etuuksiin.)
********************************************************************************************************Osa kiertokirjeestä löytyy jälleen sivuilta
Back