Jäsentiedote 2/2011

Tervehdys pystykorvaväelle,

Hei, kesä on taas menossa hyvaa vauhtia ja koirillekin loikoilu maittaa liian lämmön takia kuten isänniilekin. Energian kulutus on levossa olevalle koiralle niin pientä että ruokaa pitää antaa säälittävän vähän, ettei liikoja kiloja kerry. Sitten kun koittaa taas irti laskun aika on koiran kuntoilu mukavampaa ilman liikakiloja. Tuomarikurssilla olisi hyva kayda kaikkien palkintotuomarien muistia virkistamassa samalla taas tuleva koekausi herättaa ajatuksen vaihtoa koiramiesten välillä. Avo HIRV-koe muuttuu koko koekauden kestäväksi, siis helpompi valita päivä koska lähtee koiraa kokeilemaan. Kokeen vastaanottajia on useita koe ilmoituksessa, avo-kokeeseen aikovan pitää ottaa yhteyttä näistä jollekin (mieluimmin lähimmälle ylituomarille) ja sopia koe järjestelyistä. Kesätapaaminen saunomisen merkeissa on Ruskolla (Vahto) 8.7.2011 klo 18.00 alkaen, saunomista savusaunassa ja uintimahdollisuus. Tulkaa joukolla mukaan.

Tervetuloa !

Kesäterveisin Atso
Jäsenmaksu 2011

Tämän jäsentiedotteen liitteenä on pankkisiirto yhdistyksen Jäsenmaksu 2011 maksamista varten.Muista käyttää viitenumeroa maksaessasi.Kesäpäivät

Yhdistyksen kesäpäivät järjestetaan tänä vuonna Ruskolla (Vahto) Varjotallin kesänviettopaikassa "Riistatupa" Joentaustantie 120, Vahto 8.7.2011 klo 18.00 alkaen. Aikaa vietämme saunoen savusaunan Iöylyissä ja vapaamuotoisen seurustelun merkeissä. Ajo-ohjeet jää nyt vähiin mutta Gps- toimii teillä kaikilla hyvin ja Vahdon tieltä on opasteet Riistatupaan.

Tervetuloa joukolla mukaan kesäpäivän viettoon.

Kokeet ja kurssit

Kesä etenee jo rivakasti eikä aikakaan kun koekausi on taas edessä. Kurssi-ja koekalenteri Varsinais-Suomen kennelpiirin alueen HIRV-ja LINT- kokeista sekä kursseista on tässä jäsentiedotteessa. Avo-hirvenhaukkukoe on muuttunut kennelpiirin alueella kuten puheenjohtaja mainitsi terveisten yhteydessä koko koekauden kestäväksi. Nain nuorille koirille suodaan enemmän mahdollisuuksia kokeen onnistumiseen.

(ps. netissä oleva kiertokirje ei oikeuta jäsen etuuksiin.)
Osa kiertokirjeestä löytyy jälleen sivuilta
Back