Jäsentiedote 1/2012

Tervehdys pystykorvaväelle,

Koekausi on takanapäin ja uusi vuosi jo hyvää vauhtia meneillään. Kokeita järjestettiin kohtuullisesti toimialueella mutta osallistuminen kuluneen syksyn aikana oli paljon vähäisempää kuin edelliskoekaudella. Syitä on tietysti monia mutta pitäisi pohtia yhdessä miten saataisiin koekäynnit lisääntymään. Kokeitten järjestelyt vaativat kuitenkin aina saman työn ja valmistelun jos koiria osallistuu minimi- tai runsaslukuinen määrä. Kiitokset kaikille kokeisiin osallistuneille koiranomistajille, tuomareille ja maasto-oppaille, kaikki on viety kiitettävästi läpi. Myös suuret kiitokset koetoimikunnan jäsenille siitä talkootuntien ja ajettujen kilometrien määrästä, mitä syksyn aikana on kertynyt. Erityisen kiitoksen arvoista työtä on tehnyt Jari Oja yhdistyksemme koevastaavana siitä suurkiitokset Hänelle. Metsästysseuroille myös kiitokset koemaastoista joita olemme saaneet käyttöön. Muistakaa keskustella metsästysseuroissanne maastojen saannin tärkeydestä, ilman koemaastoja ei kokeita järjestetä. Onnittelut kaikille niille koiranomistajille joiden hyvä koira ja koetuuri ovat kohdanneet onnistuneessa kokeessa.

Hyvää alkanutta vuotta 2012!

Atso
Jäsenmaksu 2012

Yhdistyksemme jäsenmaksusta vuodelle 2012 tulee postissa pankkisiirto kesäkuussa. Jäsenmaksun keräämisessä yhdistyksellä on ollut vuosittain ongelmia, kun jostain syystä jäsenmaksumme pankkisiirto ei tavoita jäsenistöä riittävän tehokkaasti. Hallitus on keskustellut että siirrymme yhden pankkisiirron lähettämiseen joten karhupankkisiirto lähetys loppuu ja hallitus katsoo vuodenvaihteessa maksamatta olevat jäsenet jäsenluettelosta poistetuksi.Vuosikokous 2012

Lounais-Suomen Pystykorvayhdistyksen vuosikokous tiistaina 28.02.2012 klo 18.00 alkaen Raision Ammattiopistossa (Eeronkuja 3). Kutsu ja asialista jäsentiedotteessa.

Tervetuloa joukolla mukaan !


VUONNA 2011 MENESTYNEET

Vuosikokouksessa 2012 palkitaan yhdistyksen jäsenten omistamat valionarvon saavuttaneet sekä viime koekaudella parhaiten menestyneet pystykorvat. Jotta koirasi tulisi huomioitua em. palkintoja jaettaessa olisitko hyvä ja toimittaisit tarvittavat koe-/näyttelytulokset 15.02.2012 mennessä osoitteeseen Seija Valtonen, Linnamäentie 14 B 4, 21270 Nousiainen. tai sähkopostilla  etunimi.sukunimi@lspy.info  Tänä vuonna ei postiteta jäsentiedotteen mukana paperiversioita vaan niitä saa tilata tarvittaessa sihteeriltä p. 050-5673056 tai sähköpostilla. Aikaa ei ole paljon joten toimi nopeasti.
 
(Valintasäännöt)


HUOM! Tämän jäsentiedotteen liitteenä ovat lomakkeet kuhunkin kilpailuun osallistumiseksi. Toivomme, että ne helpottavat kilpailuihin osallistumista. 


Kilpailulomakkeet pdf muodossa (Acrobat Reader)

Paras pystykorva / Paras metsästyspystykorva - kilpailu »

Kotimaisten rotujen kasvattaja kilpailu »

Valionarvon saaneet koirat »


(ps. tämä netissä oleva kiertokirje ei oikeuta jäsen etuuksiin.)


Osa kiertokirjeen sisällöstä löytyy jälleen yhdistyksen sivuilta
Back